1. Lõigatakse läbi ja eemaldatakse pudeli kaela kattev kapsel.
2. Puhastatakse pudelisuu ja sihitakse korgitseri "kruvi" korgi keskkohta.
Seda, et korgitseriga on lihtsam avada kui kahvli, rusika või küüneviiliga, teab vast iga veinihuviline.
Hea korgitseri "kruvi" spiraalist on võimalik tikk läbi pista.
3. Kruvi keeratakse korki nii sügavale, et viimane keere jääb paistma (45 mm korkide puhul).
Esimese punkti täitmine on VÄGA OLULINE.
Miks ma seda räägin?
Et ei juhtuks nii, nagu ühel mu tuttaval veidi asjatundmatul noorikul. Oli vein. Oli korgitser. Tundus aga, et viimane pole päris töökorras. Tundus seni, kuni selgus, et...
XD
:oD juhtup!
ReplyDeleteaga tekkinud august mahub tikk läbi.
ReplyDelete