13 January, 2008

Pealesunnitud lemmik

Sain oma uue pereliikme pildid kätte. Halva kvaliteediga ja kaugelt, aga keegi poleks suutnud sundida mind lähemale minema. Ei saa minust ajakirjanikku! Et mul ei maksa telesse superkangelaseks pürgida (vihmausse neelates ja tarantlitega mürades) on nüüd ka selge.
Ja kaasa võiks maal olla. Igaks juhuks.

7 comments:

AlaR said...

aga ta on ju niiiiii nummi :P

osaline said...

mhmh! pildi peal küll. imetlen isegi ja kahetsen, et nii kaugelt tehtud sai. aga kui ta seinalt põrandale kargas, tegin mina sama pika hüpe esiku suunas. ei teadnudki, et ma nii kaunilt, kaua ja kõvasti kiljuda oskan. :D

AlaR said...

ülikõva :) avastasid endas vähemalt ühe uue ande, pole ka paha :)
aga üldiselt... meil oli mitte väga ammu aega tagasi eetris üks saade ämblikest, ja niipalju kui ma seda kuulsin ise, ei ole eestis inimesele ohtlikke ämblikke :) nii et las ta olla edasi :) anna talle vahel mõni kärbes ja korras :)

osaline said...

minu pärast olgu! ärgu ainult paljunegu! :D

Oop said...

Vaevalt ta yksi paljuneb.

Segasumma Saara said...

Mina säherdusel elukal oma korteris elada igatahes ei lubaks. Saaksin südamerabanduse kui ta mind kusagilt välja karates ootamatult üllataks. Ja ehkki Eestis väidetavalt inimesele surmavalt mürgiseid ämblikke pole, on siiski piisavalt selliseid, kelle hammustus on valus ning toob kaasa hammustatud koha tõsiselt üles paistetamise (mitmeid kordi kogetud - õnneks teiste inimeste kogemusest - ja ühe perekonnatuttava poolpakuks paistetanud käsivars oli minu jaoks igatahes täiesti veenev argument et oma korteris igasuguseid selliseid pikakoivalisi mitte tolereerida - mitte mingil moel). Olen kindel, et sellegi eluka hammustus ei ole mingi niisama nohu :S.

Ilus ja elegantse jalahoiuga ta ju on - aga enda korteris mina tal elada ei lubaks. Hammustab veel mind või kedagi mu kodakondseist. Ja enda voodist ma ühtegi temasarnast leida samuti ei sooviks - kahjuks on meie majas siiani elunenud ämblikest vähemalt viiel isendil olnud halvaks kombeks ennastki inimestega sama teki alla soojendama sokutamine. See on neile avastamise korral küll letaalselt lõppenud - aga mulle kindlasti ka mitu miljonit kallihinnalist närvirakku maksma läinud. :S

osaline said...

nojah, aga ta keeldub kodu vahetamast! ja mina teda käevangus välja juhatama küll ei lähe :D