03 June, 2009

Armas Edgar!

Sain Su kirja kätte. Lugesin kohe mitu korda läbi, sest tubased tööd said tehtud ja õues na vihmane. Mõtlesin, et saadan kohe vastuse ka ära, aga vaatan, et aadressiks on pandud mingid teated. Sinna küll ei tihka saata, mis teateid meil siin külakohas nii väga ikka. Nooh, kuna Sa mu postiaadressi tead, küllap käid ka blogi lugemas ja leiad vastuse siit üles.

Meenutasid oma kirjas, mida Su tuttav huvitavat öelnud on. Mulle jälle meenus selle peale, mida naabrimees eile õhtul ütles, kui vintis peaga solgiämbri otsa kukkus.
See selleks!

Tore, et Sa uhkeks pole läinud ja ikka kirjutad. Räägi, kuidas Sul omal läheb? Tööd ikka jagub? Kuidas tervis?

Meie elame siin oma väikese inimese elu. Aiaviljad viskavad kasvu. Esimene hernekülv on juba 10 cm pikk, maasikad õisi täis ja kartul väljas. Kooliõe käest sain kotitäie jorjenijuurikaid... Näe, nüüd lubab öökülmi. Mure kohe.

Kuule, kui juhtud turul käima, ole hea, vaata, mis kurgitaimed maksavad. Käisin otsimas, aga ei leidnud meie poest, maakonnalinnast ega Helju juurest. Kui väga kallid pole, võid mulle mingi 15-20 taime ära osta, täditütar tuleb reedel, ta saaks ära tuua.

Valimistega läks küll pahasti. Hüppan homme rahvamajast uuesti läbi, ehk saan ümber valida. Oleks Sa mulle siis ka varem rääkinud!

Mis ma ikka pikalt lobisen. Ela hästi ja kirjuta aga jälle, kui mure vaevab või miskit kurja märkad. Kas ma just aidata oskan, aga muidu tore lugeda...

Tervisi kodustele!

5 comments:

Emmeliina said...

ohh!

Bianka said...

Nii andekas kiri! Saada ära adressaadile!

Oop said...

Jah, tavaliselt ei pea keegi Edgarit inimeseks ega vaevu talle vastama. Kyllap tunneb ta end mõnikord seepärast kurva ja yksildasenagi. Hea, kui mõni ikka kirjutab.

Anonymous said...

heh, olin täna siiani maaailmakõigekurjem ja ei kergitanud suukriipsu nurki karvavõrdki... aga seda lugedes lagistasin küll kõva häälega naerda, andekus kuubis, ausõna :D

MK said...

:D :D