29 June, 2009

Näkimetsas

Arvasin ikka, et murueide tütred, virvatulukesed jms haldjakraam peibutab mingil lummaval ebamaisel moel. Pähh! Ei mingit müstikat!

Sõitsime põnniga jalgratastel metsajärve äärest mööda. Siin telk, seal telk... Noored mehed huilgasid ja mängisid rannaribal palli. Loomulikult meelitas see metsaneitsid kohale. Üks peibutaja oli vist päikesepiste saanud ja suunataju kaotanud, sest valge uurakil kannikapaar ulatus suisa tee peale välja. Kihuta või kakaaugust sisse!

Samal ajal kui kükitaja üks käsi tasakaalu hoidmiseks mättatukka klammerdus, vehkis teine rahu ja sõpruse märgiks valge paberiribalipuga.

Kui ma nüüd millestki valesti aru sain ja tegu oli lihtlabase roojajaga, siis... WC on 10 meetrit eemal, hooldatav. Aga küllap kedagi väga erutab, et noore timurlase väike käsi tema pühkepabereid püüab ja julke korjab. Rästik püksi!

Ka minu lapsed on paaril suvel puhkealalt toidujäätmeid ning kuhjade kaupa mao- ja soolesisu kraamimas käinud. Vaglad ja porilastepilved, väljaheidetega kokku määritud lauad-pingid... Lahe, noh!

Vägitegu Elva väerajal.

3 comments:

helle said...

Siuksed tuleks ninapidi sisse torgata ja siis kasevitsega palja tagumiku peale triibulised teha. Vasti-vastik!!
Olen näinud laua peal sitahunnikut.
Üldse tundub see asi hullemaks minevat, sest näen pahatihti noorukeid noksi välja võtmas ja seina najal urineerimas. Ei häbi ega halastust!!!
Häbene ise, kui tahad!!!

Eve Piibeleht said...

Teine hea eeskuju andev seltskond on autojuhid, kes suisa tee ääres urineerivad. Uus generatsioon liputajaid?

osaline said...

Hee! Kolleeg rääkis, kuidas tema mingi meestuttav jooksnud suure hädaga bussipeatuses bussi varju pissile. Teadnud, et pikk peatus. Seekord olnud lühike. Asjad jäid bussi ja ise suht abitult keset asulat. Tema sai õppetunni kätte :D