27 March, 2011

Fotojaht. Fotojaht

Tegelikult on kaasal täiuslik kollektsioon fotojahimeeste piltidest. Aga eks aeg-ajalt tuleb endal ka ette jah, et suurim vaatamisväärsus on pildistaja. :)

Minu postitusse pääseb kõige korralikum küttidepaar. Vestid seljas, nagu jahil peab. Mind on ikka huvitanud, mida selle aparaadi silm seletab. Tahaks ka piiluda. Väga. :)

8 comments:

Eve said...

Vot jah, mulle ka meeldiks piiluda, aga kuidagi nagu ei söenda juurde astuda ja küsida.. :) Mõnus pilt, mehed nii töösse süvenenud, et äkki oleks võinud piilumas ära käia ja poleks keegi märganudki ;)

enetimm said...

Mina piiluks ka hea meelega :) Tavaliselt näen neid nii asjalikult midagi uurimas. Hästi tore pilt on saanud!

Udo said...

Piiluda on huvitav.

Anonymous said...

Huvitav oleks teada tõesti, mis sealt paistab :)

Köögikata said...

Aga miks mitte minna ja küsida?
Ma ühel ülilibedal päeval keset Tallinna astusin küll ühe jalgratturi juurde ja küsisin, kuidas ta julgeb sõita selle libedaga ja siis palusin luba pilk jalgratta naelkummidele heita (olen muidu ainult auto omi näinud). Tundus, et onul oli päris hea meel, et keegi teda ja tema tegemisi tähele pani.
Nüüd mul tuli omal ka tahtmine sinna kaamerasse vaadata. Kui neid järgmine kord kohtan, palun kindlasti.

TwD said...

Vaataks ju kyll, aga ei tea, mis sealt paistab. Äkki nylitud jahiloom, soolikahunnikud körval? Pöder pikali, karu kummuli...kenasti silme ette zoomitud; mehed aga ise otsivad presenti alla laotamiseks, et jahisaak koju tuua.
:)

A.I.V.O. said...

Minu arust on tegu maamõõtjatega.
Ei midagi keerulist...
:D

kukupai said...

kusjuures sellest aparaadist on täitsa vahva sisse piiluda :)