23 July, 2012

Kiirelt ja odavalt

Viimase (moekriitilise) linnaskäigu juurde tagasi pöördudes...

Kolasime läbi 3-4 kingapoodi ja leidsin 2 tõeliselt ilusat kingapaari ja veel kümmekond, millega julgeksin poest välja kõndida. Kuna ostmisplaani nagunii polnud, ei lasknud end hinnast segada. Ega värvist. Aga natuke mugavust ja vähem eluohtlikke vidinaid olnuks kasuks.

Põhimõtteliselt pole mul kontsade vastu, aga nii suur kõrgus, nagu pakuti, paneb mul pea ringi käima (balletikool tuleks kasuks). Või siis need hüper-super suured kaunistused, millesse on oht teise jalaga sisse takerduda. Sõidukite ning kaasliiklejate alla võib jääda...

Ei noh. Huvitavaid asju leidus. Miski pole keelatud. Mõte hakkas liikuma. Et lihtsate vahenditega saab valmistada trendikad suvitussussid. No et kui kingad otsustavad keset suve hinge heita, ei pea tormama poodi uutele jalavarjudele raha kulutama. Vaata parem kodus ringi.

1. Kindlasti leiad mõne katkise portfelli, kaustakaane vms. Tegelikult, ka painduvam plast pole paha. (lainelise küljega salatikarbid ei kõlba. Liiga rabedad.) Vetsupuhastusvahendi või pesugeeli pudel on väga hea.
Peamine, et jalg küljepinna peale ära mahuks.

2. Lõika kaks tallakujulist tükki. No enam-vähem.

3. Pudel on selles mõttes hea, et pudelil on ka kork. Seda läheb tarvis. Kaks oleks veel parem.

4. Uurista naaskli, noaotsa, sukavarda või korgitseriga talla sisse auk. Nii, et see jääks suure varba ja ee... nimetisvarba(?) vahele.

5. Uurista korgi keskele ka auk (suure nööbiga jääks see vaev muidugi ära, aga kui ei ole, pole ostma küll tarvis hakata).

6. Aja nöörijupp (või nt katkine patsikumm) läbi talla ja korgi (või nööbi).

7. Tee mõlemasse otsa sõlm.

Kui korki kasutad, keera õõnsus ülespoole, hõõrub vähem.

Haara varvastega nöörist ja lippa suverõõmudele vastu!

No comments: