05 November, 2008

Mitte iialgi!

Tervitused Tegelinskile!

KIRJUTA NELI TEGEVUST, MIDA SA MITTE IIALGI EI TEEKS

Kõigepealt esimesena meenuvad "iialgid", mis juba murtud on: 1. Keska lõpus, kui paar klassiõde pedasse suundusid, sai tähtsalt teatatud, et MINA küll iialgi õpetajaks ei hakka (valisin hoopis vetvelskri puhta ja stressivaba ameti). 2. Kuigi klassiõed mu ema ilusaid jalgu kiitsid, arvasin, et mis liig, see liig - MINA küll nii vanalt miniseelikut ei kanna! (püüan võõrduda, seda enam, et mul on nähtavasti isa jalad:P). 3. "Ma ei roni enam IIALGI ühtegi torni!" vandusin mõttes, kui olin plikana lasknud end kohaliku triangulatsioonimälestusmärgi otsa meelitada ja kõõlusin seal siis enam-vähem kõhuli, silmad kinni. ("Matke mind koos torniga!") Nüüd ma mõnel suvel peaaegu elan sellest. Hm. Mis siis veel. Ah jaa! Otse loomulikult ei vaata ma endast nooremaid mehi. IIALGI! See on haiglane! :P

KUS SA MITTE IIALGI EI TAHAKS ELADA?

Mujal. Ma nimelt elan seal, kus ma kõige rohkem elada olen tahtnud - oma lapsepõlveunistustemajas! :S

MIDA SA MITTE IIALGI EI SÖÖKS?

"Nutrialiha ma ometi sööma ei hakkaks!" teatasin tehnikumis. Olime just oma pühapäevase lõunakonservi lõpetanud, keerutasin hajameelselt tühja karpi käes ja mida ma etiketilt loen... Üldiselt tõrgun maitsmast kõiki kauneid koduloomi, eelistades hakkliha (siin toimib põnn-pesamuna loogika: "Sa tead, et ma sealiha ei söö! Ma tahan peekonit!") :D Võib-olla varsti koputan nõgestikus tigusid karbist välja või krõbistan peotäite viisi kuivatatud vihmausse. Maitsed muutuvad!

KELLENA SA IIALGI EI TÖÖTAKS?

1. Taksojuhina. Pole linna, kus ma ära eksida ei oskaks! (Siduge mul silmad kinni, keerutage kolm korda kodu ukse ees ringi, võtke side ära ja võibki mind koertega otsima hakata!) Mulle ei sobi üldse mingi juhtimine. Ja siis veel sõidu eest raha küsida! Ma ei suudaks! :) 2. Jahimehena. Mind ei maksaks üldse jahile kaasa võtta. Ka ajajaks. Oleksin valmis end ohverdama... 3. Elektrikuna. See oleks üks äraütlemata lühike tööots.

MILLIST RIIDEESET SA IIALGI EI KANNAKS?

Ma kannan kõike, kui see on rohelist värvi! :P

KELLEGA SA MINGIL JUHUL EI TAHAKS TUTTAVAKS SAADA?

Siin ma ei oska Tegelinski vastusele midagi lisada.

MILLIST SITUATSIOONI SA EI TAHAKS ENAM MITTE IIALGI ÜLE ELADA?

Neid on.

Et kellele edasi? Jutik? V.?


2 comments:

v. said...

Tehtud! :-)

tegelinski said...

Nojah... pidin just tulema sind informeerima sõnadega...
ma tean, et sulle meeldiks rohkem kirjutada asjadest, mida sa teed, aga seekord... jne...
Aga sa suutsid mind ennetada. Ja loomulikult ikka kirjutada ka sellest, mida sa siiski teed :P
p.s. Kui ma kappe koristama hakkan, siis ma mõtlen selle rohelise peale...