30 July, 2008

Lugusid loomadest . Sekka mõni lind

Kummaline. Viimasel paaril päeval lendavad linnud kolks ja kolks vastu akent. Ehk õpib mingi pesakond lendama? Kõhe kuidagi.

Millalgi varakevadel, võib-olla isegi veebruaris, avastasin, et külmkapi kaks ülemist riiulit on tihedalt kassi konserve täis. Hajameelsusest sai jälle hunnik juurde ostetud, kui soodne võimalus avanes. 24 purki. Ja siis kõndis kass minema. Ja ongi läinud. Elus ja terve. Kohtusime paaril korral küla teises otsas, aga siis ta ütles, et ei tule tagasi. Tasapisi olen konserve naabri koera toidu sisse tühjendanud. Noh, mõnikord tekib mingi pudruülejääk ja üksnes sellega on kuidagi piinlik minna.
2 purki on veel jäänud Huvitav, kas siis tuleb kass koju?

Rott tahab suureks saades hakata õhuakrobaadiks. Täna üritas mööda arvutijuhet ronida laualt taburetile (kus oli läpakas). No natuke tahab veel harjutamist. Õnnestumise nimel on ta kehakaalu langetamise tõsiselt ette võtnud ja toitub peamiselt marjadest - mustikad, maasikad, vaarikad, kirsid (hm. leia, mis ei sobi hulka). Ei tea, mõjub see talle hästi või halvasti, aga ise on väga õnnelik. Kühveldas päeval taas pooled lillepotid mullast tühjaks, pildus ühe puruks ja peitis end siis riidekappi mänguasjakotti. Nutikas. Oleks tal ka silt küljes rippunud, et masinaga pestav ja alla kolme aasta keelatud, olekski vist sealt kaisuloomade keskelt leidmata jäänud.

2 comments:

Rattus said...

Aga olete proovinud, no nii eksperimendi mõttes, kassikonserve rotile marjade sisse segada?

osaline said...

Ei ole enam, millega eksperimenteerida. Konservid otsas. Kass pole tulnud. Veider.
:D