21 July, 2011

Minu väikesed valed


Autot ei ole vaja pesta. Pikemat aega kestnud kuivaperioodil puhastab masina välispinna ka keskmise tugevusega tuul. Vaata, kuidas puuoksad õues kõiguvad! Kõik on kontrolli all.

Kook sisaldab oluliselt vähem kaloreid, kui sa ei tõsta seda endale taldrikule, vaid käid noaga tükikesekaupa küpsetusplaadilt nüsimas. Lisaks langetab kaalu pidev plaadini kõndimine. Nii et, kui pole soovi kilosid kaotada, tuleks manustada ohtrasti lisatoitu.
Kaval on ka söömine silmad kinni... või öösiti. Soovitavalt pimedas. Kaetud ihuga. Siis keha ei näe, kui palju rasvu antakse ladestada ja teda on kerge ninapidi vedada.

Mälu paraneb oluliselt, kui sa võtad käsile korraga mitu asja, liigud võimalikult paljudes tubades (hea, kui ka õues), puistates uskumatult ebaloogilistesse kohtadesse kõik hädavajalikud esemed. Sa leiad need üles! Usalda oma vaistu!

Inimesed naudivad su nalju. Isegi need, kes salvavad midagi mürgist. Ja need, kes sind kuulates tasapisi taganevad, kulmud juuksepiirini tõstetud. Nad lihtsalt naudivad natuke hiljem.

Samale päevale kuhjatud üritused ei tee mõnel neist osalemist võimatuks, vaid pikendavad ööpäeva vajaliku hulga tundide võrra.

No comments: