12 July, 2011

Küll ma olen ikka usin

Päevad täis mul toimetusi.

Kõigepealt käisin maakonnakeskuses põnniga tehnoülevaatusel.
Saime läbi. Võib poole kuu pärast tagasi tulla.

Siis käisime aiapoes. Ostsime paari akna jagu putukavõrku juurde. Ja labidakäepideme. Ja kõpla.
Siis käisime ehituspoes ja ostsime 2 veefiltrit.
Siis käisime mööblipoes ja ostsime 4 kapinuppu. Ja nagi.
Siis käisime ehituspoes ja ostsime kapinuppude jaoks kruvid. Kuna ukse paksus jäi kodus kontrollimata (õigemini tuli see nupumõte lihtsalt äkki pähe), võtsime kahes pikkuses. Ja seibe ka. Ühes mõõdus. :P
Siis käisime Selveris ja ostsime väimehele lõunaks süüa, sest ta oli meie süül hommikul suht näljasena väljunud. Ja veel ostsime pisut kurke ja maasikaid. Ja printeripaberit.

Tulime koju, printisime võistlustööd viies eksemplaris välja ja viisime lähimasse sidejaoskonda (ca 15 km). Ühtlasi korjasime peale tee ääres hääletanud täditütre.

Siis käisime kohalikus ehituspoes ja ostsime veel ühed kruvid, sest eelmiste üks variant ulatus täpselt kruviaugust paistma, aga teine ei paistnud sugugi. :D

Siis tulime koju. Mina soolasin kurke, põnn keeras kapiustele nupud ette. Ja nagi seina. Nüüd tuleks veel labidale käepide panna ja kõplale vars teha ja siis oleks täitsa toredasti. Ja filtrivahetus muidugi! Ja aknavõrk.

Aga veel ostsime paar 75 eurosendist Sherlock Holmes´i filmi, kus peategelast mängib JEREMY BRETT ja nüüd tuleb vist väike paus teha, sest kiusatus on niiiiiii suur! ;)

3 comments:

neiud ärevil said...

Ma ka soolasin eile kurke ja täna panime juba pooled nahka. Issand kui head.Mul oleks ka uut filtrit vaja.Oleksin võinud endale ka tellida, mis see väike ring ikka siis ära ei oleks. Te ju nii usinad.

osaline said...

Võimalus veel on. Kui kogemata vales mõõdus ostsime, on 2 üle. :P

neiud ärevil said...

Oi ma itsitan. Alati tagavaraks ja mitmes mõõdus. Sellepärast ma ise ei ostagi kunagi ei filtreid, kruvisid, ega muud meestenänni.