26 May, 2008

Jalgpalliuudised

Otsustavas pallilahingus lõpetajate ja õpetajate vahel saavutasid õpetajad võiduka teise koha. Möödunud aastaga võrreldes on täheldatav teatud tagasiminek, kuid arvestades, et meie tiimist lahkus kaks tugevat ründajast kehkaõpsi, oleks ka liig kõrgvormi nõuda.
Kui päevase kohtuniku õpside ridadesse arvamine käis suhteliselt valutult, siis asenduskohtuniku värbamiseks tuli kasutada mõningasi mõjutusvahendeid (ähvardused kunstihinde kallale minna, järgmisel õppeaastal logopeedi juurde saata jne).
Väravas võttis harjunud koha sisse koristajatädi. Kaitsesse asusid hiljutistest vigastustest toibuvad aednik ja kunstiõps. Sisseostetud esiründajale sekundeeris noortetuba, ülejäänud võistkonnaliikmed (huvijuht, logopeed, klaveriõps) said ülesandeks plats liikumisega täita ja loa kasutada palli tõrjumiseks seda, millega loodus neid kõige paremini oli varustanud - kes rindu, kes häält. Lärm on küll ajast-aega jalgpallimatšide juurde käinud, aga enamasti tuleb see siiski publikupoolelt. Seekord juhtus aga tihti, et vastu jooksev kiljuv ja kisendav sportlanna häiris palli niivõrd, et see poolel lennul kurssi muutis ja heitunult võpsikusse põgenes.
Võistlus lõppes suhteliselt tasavägiselt, 2 : 1 üheksandike kasuks. Uute piltide laekumiseni fotomeenutused aastatagusest üritusest.

No comments: